”Amazing Alice-teamets passion, stora kompetens och starka kundfokus är top-notch! En byrå som ALLTID ger det där lilla extra, med fantastiska resultat som ett brev på posten.
Eva Berglie
Communications Manager
Paulig Scandinavia & Central Europe

”Amazing Alice har inte bara ett outtröttligt engagemang för våra varumärken och produkter, de leverera dessutom alltid med 100% kompetens och kvalitet.”
Hanna Flybring
Brand Marketing Manager
Atria Sverige AB

”Amazing Alice är en fantastisk samarbetspartner som är oerhört viktig för oss. De har väldigt bred kompetens och hjälper oss att skapa relevanta kampanjer med mycket goda resultat. ”
Caroline Ullmark
Commercial Coordinator Nordics
Quorn Foods

”Att jobba med Amazing Alice är alltid kreativt och kul och viktigast av allt, det blir alltid ett bra resultat.”
Mattias Larsson
Fredagskocken

vår filosofi

Vi har en öppen, generös och stöttande arbetsmiljö på kontoret.

Vi främjar vår personals hälsa och investerar i maximalt friskvårdsbidrag, gemensamma aktiviteter, flexibilitet kring arbetstider och hemarbete.

Vi tar ansvar för miljö och klimat genom våra egna val och ageranden i arbetet; hur utför vi det här projektet på ett hållbart och rimligt sätt?

Vi stöttar projekt i vår närhet som vi tycker gör bra och viktiga saker, två exempel:

Team Rynkeby Stockholm samlar in pengar till förmån för forskning om svåra sjukdomar för barn. Ett antal privatpersoner avsätter massor av tid under ett år då de samlar pengar, sprider kunskap om forskning som behövs – och tränar cykling! Året avslutas nämligen med en manifestation då laget cyklar till Paris. 2022 samlade Team Rynkeby in 111,9 miljoner SEK som donerades till Barncancerfonden och Barnhjärnfonden i Sverige. Otroligt bra jobbat!

SFK P10 Nord är ett fotbollslag med 40 killar från olika delar av Sollentuna. De går på olika skolor, ett tiotal nationaliteter är representerade i truppen – hade de inte spelat i samma lag hade många sannolikt inte känt varann trots att de geografiskt växer upp nära varann. Tack vare partners har alla kunnat delta på träningsläger och turneringar, oavsett ekonomiska förutsättningar. Efter fem år tillsammans har de inte bara blivit bra på fotboll, de har skapat starka band för livet.anna markusson
+46 (0)70 973 18 32
anna@amazingalice.se

linda bühlmann
+46 (0)70 790 58 88
linda@amazingalice.se

amazing alice c/o the park
magnus ladulåsgatan 3
118 65 stockholm